Home Aktualitet CV-ja ‘brilante’ e kryebashkiakut të Durrësit, Zhuljen Varfaj probleme me shqipen, shkonja ‘ë’ s’ekziston

CV-ja ‘brilante’ e kryebashkiakut të Durrësit, Zhuljen Varfaj probleme me shqipen, shkonja ‘ë’ s’ekziston

nga Albina Hoxhaj

Zhuljen Varfaj, prej dy ditësh ka marrë nën drejtim një nga bashkitë kryesore të vendit, atë të Durrësi, pas dorëheqjes së Valbona Sakos.  Duhet të themi se ai është “krahu i djathë” i ish-kryebashkiakut Vangjush Dako.

Dosja.al i ka bërë një vështrim të thjeshtë jetëshkrimit të  Varfajt, në të cilën përveç  problemet me strukturimin, vihen re edhe probleme me gjuhën shqipe.  Në dokumentin e mëposhtëm, duhen qartë gabimet drejtshkrimore dhe përveç tyre në të nuk ekziston shkronja ‘ë’ e alfabetit.

Lajme te ngjashme