Home Aktualitet Bashkia e Kurbinit dhe Drejtoria e doganave në Tiranë, të pasigurta

Bashkia e Kurbinit dhe Drejtoria e doganave në Tiranë, të pasigurta

nga Albina Hoxhaj

Godinës së bashkisë Kurbin i është vënë shiriti, pasi ka dëmtime serioze dhe nga verifikimi rezulton se mund të ketë shembje të brendshme dhe të zërë poshtë punonjësit.

Po ashtu edhe godinat e prokurorisë dhe gjykatës kanë dëmtime serioze, por ende nuk është bërë verifikimi i tyre.

Ndërkohë që edhe Drejtorisë së Doganave në Tiranë i është vënë shiriti si një godinë e pasigurtë pas termetit të fuqishëm të 26 nëntorit.

Lajme te ngjashme