Home Aktualitet Departamenti Amerikan i Shtetit i kalon një fond ndihme organizatës “Karitas” dhe “Kryqit të Kuq”/ Nuk besohet qeveria Rama

Departamenti Amerikan i Shtetit i kalon një fond ndihme organizatës “Karitas” dhe “Kryqit të Kuq”/ Nuk besohet qeveria Rama

nga Arian

Sipas Arsenit të Report TV , televizioni me oligark pro Qeverisë së korruptuar Rama, Departamenti Amerikan i Shtetit nuk i beson qeverisë Rama lëvrimin e fondeve për ndihmë dhe rindertim , nga pasojat e termetit të 26 Nëntorit 2019. DASH I kalon fondet organizatës humanitare “Karitas” dhe “Kryqit të Kuq”. I njëjti mos besim ka qënë edhe nga donatorë te BE dhe vendeve të tjera të rajonit.

Lajme te ngjashme