Home Aktualitet “Shikoni vetë çfarë shkatërrimi”, Basha në lagjen 4 në Durrës: Gjendja është e rëndë, nevojat e njerëzve janë urgjente

“Shikoni vetë çfarë shkatërrimi”, Basha në lagjen 4 në Durrës: Gjendja është e rëndë, nevojat e njerëzve janë urgjente

nga Albina Hoxhaj

Pasdite në lagjen 4 në Durrës dhe në mbrëmje në Shkozet: shikoni vetë cfarë shkatërrimi. Banorët janë të lodhur, të tronditur, të paushqyer dhe të stresuar.

Nuk ka asnjë organizim, asnjë ndihmë asnjë orientim dhe askush nuk ka ardhur të na shohë – këto janë fjalët që më përsërisin në çdo takim.

Gjendja është e rëndë, nevojat e njerëzve janë URGJENTE. Ju bëj thirrje strukturave të emergjencës të vihen pa asnjë vonesë në lëvizje dhe të ndihmojnë mijëra familje të braktisura dhe të lëna në harresë. Koha nuk pret!

Lajme te ngjashme