Home Aktualitet A do të arrestohet Gjushi? / Në Shqipëri asnjëherë nuk e gjendet babai i “doçit“.

A do të arrestohet Gjushi? / Në Shqipëri asnjëherë nuk e gjendet babai i “doçit“.

nga Arian

Pas kësaj katastrofe ku mijëra njerëz humbën gjithçka që kishin, lind pyetja: A duhet të mbajë dikush përgjegjësi? Të paktën për ndërtimet e reja të kohës së Gjushit. Janë qindra pallate qe janë abuzuar, ku shihet qartë se korrupsioni në bashkinë Durrës ka qënë në nivelet më të larta. Historia e shqipërisë në vitet e fundit ka treguar se, askush nga peshqit e mëdhenj nuk ka përfunduar matanë hekurave. Asnjehere nuk është gjetur babai i korrupsionit, drogës dhe mashtrimit, sepse ai është në pushtet.

Lajme te ngjashme