Home Aktualitet Vesi del me shpirtin. / KÇK jep urdhër “Të gjithë të sistemohen në hotelet e miqve tanë”

Vesi del me shpirtin. / KÇK jep urdhër “Të gjithë të sistemohen në hotelet e miqve tanë”

nga Arian

“Vesi del me shpirtin” thotë nje miku im. Kjo po ndodh sot me ata njerëz që kanë humbur gjithçka nga tërmeti i 26 Nëntorit. Vesin i drogës dhe hajdutit nuk mund të dalë dot nga kufoma e gjatë e KÇK-së. Dhe këtë moment fatkeqësie KÇK nuk e lë pa shfryëzuar për të bërë dorën e fundit të parave. Shuma e madhe që po vjen nga diaspora është vërtet tunduse.
Sipas një burimi konfidencial që vjen nga korridoret e korrupsionit, është dhënë urdhër që njerëzit të sistemohen në hotelet e miqve të rilindjes, pra të atyre që kanë kontribuar për vjedhjen e votave dhe kanë paguar haraçin te pashai.

Lajme te ngjashme