Home Aktualitet Lutje dhe qirinj për viktimat

Lutje dhe qirinj për viktimat

nga Editor

Lutje dhe qirinj për viktimat e tërmetit në katedralën e Rrëshenit. Mesha e posaçme u drejtua nga ipeshkvi i Mirdites Gjergj Meta. Te pranishem ishin qindra qytetar mirditorë. Dy familje me origjine mirditore u shuan nga tërmeti.

Lajme te ngjashme