Kur është debati i tretë i DNC?

Read Time:1 Minute, 38 Second
 Kur është debati i tretë i DNC? Debati i tretë parësor Demokratik, i organizuar nga ABC News në partneritet me Univision, është planifikuar për 12 shtator në Houston. Ndeshja e ardhshme do të zhvillohet në Universitetin e Teksasit Jugor, një universitet publik, i ri me histori, dhe do të transmetohet në ABC, Univision me një përkthim spanjoll, lokalisht në KTRK-TV dhe ABC News Live. Kanali i transmetimit është në dispozicion në faqen e internetit dhe aplikacionet e ABCNews.com, si dhe Hulu Live, Roku Channel, Facebook Watch, Apple TV, Amazon Fire TV, YouTube, Apple News, Twitter dhe Nova Media per komunitetin Shqiptar. 
Komiteti Demokratik Kombëtar njoftoi rregulla më rigoroze të kualifikimit në fillim të këtij viti për debatet e vjeshtës në shtator dhe tetor: Kandidatët duhet të kalojnë si pragjet e fondeve ashtu edhe ato të fondeve.

Për t'u kualifikuar, kandidatët duhet të arrijnë në 2% ose më shumë në të paktën katër sondazhe ose sondazhe kombëtare të kryera në shtetet e votimit të hershëm të Iowa, New Hampshire, Karolina e Jugut dhe / ose Nevada dhe të lëshuar publikisht midis 28 qershorit dhe 28 gusht. Kandidatët gjithashtu kërkohet të marrin donacione nga të paktën 130,000 donatorë unikë gjatë ciklit të zgjedhjeve, me minimum 400 400 dhurues unik për shtet në të paktën 20 shtete. Donacionet dhe sondazhet e kualifikimit duhet të merren deri në 11:59 p.m. më 28 gusht për debatin e shtatorit.

Katër sondazhet e kualifikimit të çdo kandidati duhet të sponsorizohen nga një ose më shumë organizatat e mëposhtme të aprovuara nga DNC: The Associated Press, ABC News, CBS News, CNN, Regjistri i Des Moines, Fox News, Universiteti Monmouth, NBC News, The New York Times, Radio Publike Kombëtare, Universiteti Quinnipiac, Universiteti i New Hampshire, Wall Street Journal, USA Today, Universiteti Washington Post ose Winthrop. Ato gjithashtu duhet të drejtohen nga organizata të ndryshme ose - nëse nga e njëjta organizatë - duhet të jenë në zona të ndryshme gjeografike.
NOVA MEDIA. WASHINGTON DC.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Në përkujtim të 18 vjetorit, te atyre qe humben jeten ne 11 Shtator 2001
Next post Ne kujtim te 11 Shtatorit 2001 / Nga Kolonel Dritan Demiraj.