Home Aktualitet Basha shkon në Durrës, pranë banorëve të prekur më shumë nga tërmeti

Basha shkon në Durrës, pranë banorëve të prekur më shumë nga tërmeti

nga Editor

Kryetari i opozitës Basha eshte nisur ne Durres per te qene ne kontakt me banoret qe kane nevoje per strehim dhe ushqim, si dhe per t’u interesuar nga afer per operacionin e kerkimit ne 3 pikat me te goditura ne Durres. Fillimisht, zoti Basha do te jete edhe tek Spitali i Durresit, ku po kryhet procesi i verifikimit te sigurise se godines.

Lajme te ngjashme