Demtime serioze te pallatit ne Kavaje!
Kerkojne ndihme! sb

Pershendetje ! Ju shkruajme nga qyteti i kavajes . Ne kte pallat jetojme mbi 30 familje . Bashkia erdhi dhe pa ne demtimet qe u bene ne shtator nga termeti 5.8 balle dhe askush nuk mori masa . Sot e kane nxjerre te pabanueshem ku duhet te drejtohemi te merren masat e duhura , masa te cilat duhet te merresh qe heren e kaluar vetem ne kte menyre sdo kishim demtimet qe kemi sot . Eshte e tmerrshme vetem kur e shikon e jo me te rikthehesh aty e ta pesojme sic ndodhi me pallatet qe u shemben para dy ditesh . Duam qe minimumi te vijne inxhiniere nga tirana specialiste qe te marrin masa se nuk kemi ku te fusim koken . Deri me tani askush i specializuar nuk ka ardhur pervec punonjesve jo kopetente te bashkise. Ju faleminderit ! Shpresoj ta merrni ne konsiderate e te degjohet ky rast ne media apo ne vendet e duhura!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1440399969454239&id=121577844669798