Presidenti Meta: Te angazhohemi per te sheruar sa me pare te jete e mundur plaget e shkaktuara nga termeti.

Presidenti Meta: Te jemi sa me prane familjeve qe kane humbur te afermit dhe te dashurit e tyre.

Presidenti Meta: E gjithe politika duhet te jete gjithmone e bashkuar per ceshtjet me te rendesishme te vendit dhe te shtetit.

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/videos/562626491221121/