Home Aktualitet Kevin Coleman For State Rep,deputeti që mbështet shqiptarët në Michigan ka një mesazh për presidentin Meta

Kevin Coleman For State Rep,deputeti që mbështet shqiptarët në Michigan ka një mesazh për presidentin Meta

nga Albina Hoxhaj

Rep Kevin Coleman For State Rep është deputeti nga Michigani sot, në këtë ditë zie për Shqipërinë ka një mesazh për presidentin Ilir Meta. Tërmeti u mori jetën mbi 30 personave, qindra të plagosur por dhe të tjerë nën rrënoja.

Kevin Coleman ka marrë mandatin e parë duke përfaqësuar qytetin e Wayne dhe pjesën më të madhe të Westland. Ai është i diplomuar në Universitetin e Michiganit, ka ndjekur Kolegjin Lee Honors dhe është një ish anëtar i Këshillit të Qytetit Westland.

Ndërsa ishte në Këshillin e Qytetit Westland, Coleman luftoi për të siguruar burime shtesë dhe për të rritur numrin e personelit shumë të nevojshëm të sigurisë publike si në polici ashtu edhe në departamentet e zjarrit dhe për të rritur transparencën e qeverisë. Coleman është i përkushtuar për të siguruar që qeveria po ofron shërbimin më të mirë të mundshëm për publikun dhe mbajtjen e zyrtarëve publik me një standard të lartë etike.

Para se të kërkonte detyra publike, Coleman kaloi disa vjet duke punuar në komunitet në Komitetin e Festivalit Westland dhe Shoqatën e Veteranëve Westland. Si përfaqësues i shtetit, ai mezi pret të vazhdojë punën e tij për sigurinë publike, reformën në drejtësi penale dhe transparencën e qeverisë.

Lajme te ngjashme