Home Aktualitet 5 familjet e para strehohen tek Banorët e Astirit që kanë hapur shtëpitë

5 familjet e para strehohen tek Banorët e Astirit që kanë hapur shtëpitë

nga Editor

Familjet e Unazës së Re së bashku me Aleancën për Mbrojtjen e Teatrit filluan akomodimin familjeve te demtuar nga termeti 5 familjet e para mberriten …mireprisim cdo familje tjeter te demtuar nga termeti jemi ne dispocion do ju gjendemi prane 24 ore …do ju gjendemi prane 24 ore..

NJOFTIMI

Ne familjet dhe banoret e Unazes se Re, ne solidaritet te plote me situaten e post-termeteve, veme ne dispozicion kete ndertese 5 kateshe per c’do familje e banor te pastrehe nga termeti sidomos per zonen e Durrsit e te Thumanes por jo vetem!

Godina e banimit ka kapacitet banimi per rreth 200 persona, eshte 5 kateshe me uje, drita, e kushte higjeno sanitare shume te mira, eshte afer 1 deri 3 minuta stationeve te autobuseve, urban e interurban.
Spitali Ushtarak eshte vetem 15 minuta larg ne kembe nga godina.
Godina e banimit ka dhe ambient magazinie.
Godina e banimit gjendet 100-m sapo hyne ne Unaze te Re krahu i djathe te Sheshi Shqiponja.
Ne banoret e Unazes se Re bashke me Aleancen per Teatrin marim persiper strehimin e te pastreheve pa afat deri ne nje zgjidhje te dyte!
Bashke me Aleancen per Teatrin do t’ju sigurojme ushqime rroba batanije dysheke e c’fare tjeter ju nevojitet per ta kalur me sa me pak dhimbje kete situate te veshtire!

Lajme te ngjashme