Nga Petrit Vasili:

Gjendja e fatkeqesise natyrore eshte fakt tragjik, shume shume i rende dhe i padiskutueshem.

Ligji i miratuar vetem tremuaj me pare Nr.45 date 18.07 i Vitit 2019 percajton detyrimin e rikompensimit dhe te shpalljes se gjendjes se fatkeqesise natyrore.

Neni 41 percakton detyrimin e kompensimit ndaj Kryeministri nuk shpall gjendjen e fatkeqesise natyrore.

Lexojeni vete te nderuar qytetare dhe perfaqesues te medias nenet e miratuara nga po vete kryeministri tre muaj me pare.