Home Aktualitet 18 viktima nga tërmeti/ NATO ul flamujt në gjysmë shtizë

18 viktima nga tërmeti/ NATO ul flamujt në gjysmë shtizë

nga Albina Hoxhaj

“Flamujt e Aleatëve tanë Shqipëria dhe Francea janë në gjysmë shtizë jashtë Selisë së NATO-s, pas tërmetit në Shqipëri dhe për të nderuar ushtarët francezë të rënë në Mali. – në Selinë e NATO-s”, shkruan në Twitter.

Lajme te ngjashme