Pas atyre italiane mbërrijnë në aeroportin e Rinasit forca speciale nga Greqia.

Mësohet se dy ekipe specialistësh italianë dhe grekë kanë mbërritur në territorin shqiptar, për t’u ardhur në ndihmë personave të prekur nga tërmeti.

Ekipet e specialistëve janë nisur drejt Thumanës dhe Durrësit, ku janë hasur me situatën e vështirë.