Nga Nora Malaj

Ndodhi ajo që askush nuk e dëshironte! Tërmeti më i rëndë që tronditi Shqipërinë!
Tashmē është koha të jemi pranë njēri —tjetrit, për të dhënë ndihmën , kurajon dhe mbështetjen pakushte të të gjithë atyre që sot janë ndjerë në rrënojat e shtëpive. Sot të gjithë jemi me banorët e Durrësit, Kavajës, Thumanës dhe të gjithë qytetarëve shqiptarë!
Sot është dita oër të menaxhuar panikun, stresin, ankthin dhe për të ndihmuar cilindo
që ka nevojë! Jam pranë jush dhe në ndihmën tuaj miqtë e mi , qytetarët e shtrenjte të Durrësit! Sot është dita e Solidaritet mes nesh!

Solidaritet me çdo shqiptarë# 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱