Fotot dhe videot e mëposhtme janë dëshmo e asaj çfarë ka ndodhur sot pas tërmetit. Situata paraqitet e rëndë në Durrës, por nuk ka ende asnjë njoftim zyrtar se çfarë po ndodh dhe a ka ekipe në terren në ndihmë të qytetarëve.