Home Aktualitet U arrestua për prostitucion/ “Zogu i Tiranës” mohon akuzat: E bënim me dëshirë

U arrestua për prostitucion/ “Zogu i Tiranës” mohon akuzat: E bënim me dëshirë

nga Albina Hoxhaj

Një ditë pasi u arrestua për akuzat e “shfrytëzimit të prostitucionit” dhe “prostitucion” është zbardhur dëshmia e Hermez Nikajt para Policisë.  Zpgu i Tiranës ka mohuar akuzat.

“Gjithçka ka ndodhur me dëshirën e vajzave. Asgjë nuk e bënim për lekë, por e bënim me dëshirë. Marrëdhënie seksuale me dëshirë. Vajza shkonin vetë në hotel, nuk i çoja unë. Kërkonin vetë të shkonin nëpër lokale dhe jo kundrejt pagesës. Ky nuk quhet prostitucion. Unë jam njeri i njohur dhe kam shumë kontakte, dhe këta persona ua prezantoja mikeshave të mia”.  ”, është shprehur ai para Policisë.

Dy ditë më parë Hermes Nikaj uarrestua bashkë me tre persona të tjerë pas një hetimi për shfrytëzim dhe ushtrim prostitucioni në qendrat estetike dhe klubet e natës. Nga grupi në të cilin bënte pjesë Nikaj ofrohej edhe shërbimin eskortë dhe seks në grup.

Lajme te ngjashme