Nga Luan Rama

Asnjë dilemë, asnjë mëdyshje.
Plotësisht dakord me Departamentin Amerikan të Shtetit: “respektimi i ligjit është mbi të gjitha”.

Shqipëria nuk ka rrugë tjetër përveç zbatimit të Kushtetutës dhe përshpejtimit të ritmit të reformave të integrimit europian, në partneritet të plotë dhe strategjik me SHBA.

Larg duart e politikës nga reforma në drejtësi, larg duart nga Gjykata Kushtetuese!