Home Politike Faleminderit USA đŸ‡ș🇾 : “SOS/Larg pazareve tĂ« oligarkĂ«ve dhe sekserĂ«ve nga siguria e qytetarĂ«ve dhe interesat mbarĂ«kombĂ«tare” !

Faleminderit USA đŸ‡ș🇾 : “SOS/Larg pazareve tĂ« oligarkĂ«ve dhe sekserĂ«ve nga siguria e qytetarĂ«ve dhe interesat mbarĂ«kombĂ«tare” !

nga Albina Hoxhaj

Faleminderit USA đŸ‡ș🇾 : “SOS/Larg pazareve tĂ« oligarkĂ«ve dhe sekserĂ«ve nga siguria e qytetarĂ«ve dhe interesat mbarĂ«kombĂ«tare” !

Sot, nĂ« TiranĂ« nga bashkĂ«bisedimi me ish-Kēshilltarin e Sigurise KombĂ«tare tĂ« đŸ‡ș🇾, Komandantin e KomandĂ«s Supreme tĂ« NATOs, personalitetin, si dhe mikun e çmuar, Gjen. đŸ‡ș🇾 me 4⭐ James Jones!

Detaje të këndvështrimeve, rreth këtij subjekti (G5) i gjeni sot te Panorama: http://www.Novamedia.com.al/faleminderit-shba-jo-tregti-me-sigurine-kombetare

PO, me ndihmĂ«n e đŸ‡ș🇾, shqiptarĂ«t đŸ‡ŠđŸ‡± do ja dalin ti japin fund keq-kapjes sĂ« Institucioneve nga oligarkĂ«t e deçitalizur, korruptuar dhe pĂ«rçudnuar nga paranoja e “pĂ«rjetĂ«simit tĂ« pushtetit” !!

KĂ«mbanat bien pĂ«r ata qĂ« kanĂ« “sy & vesh”!

miqĂȘsisht/ Piro Ahmetaj

Lajme te ngjashme