Home Aktualitet Shqiptarët e stadiumit si indianët e para 550 viteve

Shqiptarët e stadiumit si indianët e para 550 viteve

nga Albina Hoxhaj

Nga Dritan Kaba
Jemi shume me afer indianeve te pese shekujve me pare ne Amerike, se evropianeve! Nje feste per te “gezuar vjedhjen me te madhe, deri tani, dhe shkaterrimin me te madh te historise dhe arkitektures se kryeqytetit.
Ta gezoni stadiumin e grabitjes suaj!
Bertisni fort, fort, fort, se juve ua kane futur aq thelle sa dhimbja perzihet me kenaqesine.
Dhate historine, kryeqytetin per nje treçerek stadiumi dhe nje kulle e plote dhe nje kompleks tregetar te mafias.
Gezohuni njesoj si indianet qe nderronin arin dhe guret e çmuar me pasqyra!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!