Home Aktualitet OSHEE njofton stakim të energjisë, zonat dhe oraret

OSHEE njofton stakim të energjisë, zonat dhe oraret

nga Albina Hoxhaj

Disa zona të kryeqytetit do të kenë mungesë të energjisë elektrike për disa orë, më 18-22 nëntor. Teksa specifikon zonat dhe oraret, OSSHE njofton se stakimi i energjisë do të bëhet për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat.

Njoftimi i plotë:

Stakim, data 18-22 Nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datat 18-22 Nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

18 Nëntor

10:00-14:00
Private Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat,

10:00 12:00

Private Spango, “Sakollari”, “Alban Jegeni”, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat, Tec, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Shkolla e Edukimit

19 Nëntor
09:00-13:00
Energjetika, Yzberisht

20 Nëntor
09:00-13:00

Qendër Kombinat, Tec

21 Nëntor
09:00-13:00
Privat Freeëing, Eurotrade.

22 Nëntor
09:00-13:00

Qyteti Kombinat, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharrë, Shkolla e Edukimit.

Lajme te ngjashme