Home Politike Ditë “e mbarë” për drejtësinë e rre!

Ditë “e mbarë” për drejtësinë e rre!

nga Albina Hoxhaj

Nga Dritan Kaba

Sot drejtesia e rre, nuk eshte gabim e rre, ka pasur dy suksese!

  1. Anetarja ne tentative e Gjykates Kushtetuese “betohet” ke nje dyqan qe i del rruges!
  2. I kualifikuari i pare i KLP ka dy merita madhore:
    a) Nuk ka ankimuar vendimin skandaloz per fabriken e kokaines se Xibrakes, dmth ka dosjen e pergjimeve telefonike dhe fotografike.
    b) Eshte nipi i kryegjykatesit komunist per mbi 35 vjet, Arianit Çela. Mijera familje viktimash te rregjimit komunist sot jane, besoj, shume te “lumtur”.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!