Home Aktualitet Publikohen emrat/ KLGJ vendos kualifikimin e disa gjyqtarëve për në GJL

Publikohen emrat/ KLGJ vendos kualifikimin e disa gjyqtarëve për në GJL

nga Albina Hoxhaj

KLGJ ka vendosur kualifikimin e gjyqtarëve Ervis Pupe dhe Ilir Panda për në Gjykatën e Lartë. KLGJ vendos po ashtu kualifikimin e Sokol Sadushi për në GJL.

Njoftimi i plotë:

Shqyrtimi i projektvendimeve të përgatitura nga Komisioni i  Zhvillimit të Karrierës:

1- “Për verifikimin e kushteve dhe kritereve ligjore për emërimin si gjyqtar pranë Gjykatës së Lartë të kandidatit z. Ervin Pupe”, relatore Marçela Shehu;

2- “Për verifikimin e kushteve dhe kritereve ligjore për emërimin si gjyqtar pranë Gjykatës së Lartë të kandidatit z. Ilir Panda”, relator Alban Toro;

3-“Për verifikimin e kushteve dhe kritereve ligjore për emërimin si gjyqtar pranë Gjykatës së Lartë të kandidatit z. Sokol Sadushi”, relator  Dritan Hallunaj.

Lajme te ngjashme