Home Aktualitet Ibrahimi: Brenda 14 dhjetorit Shqipëria do ketë Prokuror të Përgjithshëm

Ibrahimi: Brenda 14 dhjetorit Shqipëria do ketë Prokuror të Përgjithshëm

nga Albina Hoxhaj

Maksimumi më 14 dhjetor Shqipëria do të ketë Prokurorin e ri të Përgjithshëm. Kështu tha kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi, pas mbledhjes së radhës, nga e cila u miratua metodologjia sipas të cilës do të bëhet edhe pikëzimi i kandidatëve.

“Kuvendi mund të emërojë edhe të tretin e renditur nga ne, edhe të dytin, natyrisht edhe të parin. Shpresoj të bëjë këtë të fundit. Por në rast se nuk i mobilizon këtë numër votash, atëherë renditja jonë prevalon dhe prokurori do të jetë ai që ne rendisim të parin. Kështu që në rastin më të keq, 30 ditë nga e pasnesërmja (e enjte, 14 nëntor), Shqipëria do të ketë Prokurorin e ri të Përgjithshëm”, tha Ibrahimi.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!