Home Aktualitet Reforma Zgjedhore, Palmer: Dialogu dhe zgjedhjet janë të rëndësishme

Reforma Zgjedhore, Palmer: Dialogu dhe zgjedhjet janë të rëndësishme

nga Albina Hoxhaj

I dërguari special i SHBA-ve për Ballkanin Perëndimor, Matthew Palmer ka deklaruar së fundmi se do t’i pëlqente në vend që të kishte një dialog për Reformën Zgjedhore.

“Është e rëndësishme që themelet demokratike të Shqipërisë janë të forta, që zgjedhjet janë të lira dhe që populli shqiptar ka lirinë të zgjedhë në mënyrë demokratike.
Prandaj do na pëlqente të shihnim një dialog që sjell si rezultat një marrëveshje mbi Reformën Zgjedhore që zbaton rekomandimet e OSBE/OHDIR-it dhe një drejtim që con sërisht drejt normalitetit për demokracinë shqiptare.” është shprehur Palmer.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!