Home Aktualitet Fermerët e Myzeqesë protestë para Ministrisë së Bujqësisë: Kërkojmë të drejtat tona

Fermerët e Myzeqesë protestë para Ministrisë së Bujqësisë: Kërkojmë të drejtat tona

nga Albina Hoxhaj

Fermerët e Myzeqesë janë mbledhur dhe po protestojnë përpara Ministrisë së Bujqësisë për shkak se ndodhen në kushte të vështira dhe nuk arrijnë t’i shesin produktet e tyre. Sipas tyre, qeveria i ka mashtruar me subvencionet dhe skemat që ju propozon janë të paarritshme.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!