Home Kronike Deklaratat në media, Prokuroria e Përgjithshme nis hetimet për prokurorin Ndoja

Deklaratat në media, Prokuroria e Përgjithshme nis hetimet për prokurorin Ndoja

nga Albina Hoxhaj

Prokurori i  Përgjithshëm  znj. Arta Marku prej ditës së djeshme  dt 05.11.2019  ka filluar verifikimin e fakteve të bëra publike në rastin e prokurorit Arjan Ndoja. Verifikimet konsistojnë  në mbledhjen e të dhënave  për shkeljen e rregullave të papajtueshmërisë  me funksionin e magjistratit, parashikuar në nenin 103 shkronja “a” të ligjit 96/2016  “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve  në Republikën e Shqipërisë”.

Lajme te ngjashme