Home Aktualitet Lufta brenda opozitës së re parlamentare, Rudina Hajdari forcohet përballë Korab Litës

Lufta brenda opozitës së re parlamentare, Rudina Hajdari forcohet përballë Korab Litës

nga Albina Hoxhaj

Grupit Parlamentar Demokrat është zgjeruar me pesë anëtarë të rinj. Ashtu siç edhe shihet në faqen e Kuvendit Ligoraq Karamelo, Krenar Rryci, Vasil Sterjovski, Majlinda Halilaj dhe Elda Hoti janë deputetët e rinj që i bashkohet grupit të drejtuar nga Rudina Hajdari.

Tashmë Rudina Hajdari është përballë me kundërshtarin e saj, Korab Lita, i cili ka deklaruar se është votuar së fundmi në krye të këtij grupi. Lita ka deklaruar më herët se pesë deputetë kishin kërkuar të bëhen pjesë e Grupit Parlamentar Demokrat, por ishin refuzuar.

Theksojmë se opozita e re në Kuvend është përçarë. Disa ditë më parë u dha lajmi se gati 6 muaj pas krijimit, Grupi Parlamentar Demokrat ndryshoi kryetar. Por për këtë ka pasur një një përplasje me Korab Litës dhe Rudina Hajdarit. Ruçi është shprehur se kjo është një çështje e brendshme brenda opozitës së re.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!