Home Aktualitet Gjobiti PD për protestat, Gjykata Administrative rrëzon Bashkinë e Tiranës

Gjobiti PD për protestat, Gjykata Administrative rrëzon Bashkinë e Tiranës

nga Albina Hoxhaj

Gjykata Administrative e Tiranës rrëzon Bashkinë e Tiranës dhe konstaton se gjobitja e Partisë Demokratike për protestat ka qenë e paligjshme.

Sot gjykata Administrative e Tiranës ka shfuqizuar të gjitha gjobat që Bashkia Tiranë i kishte vendosur Partisë Demokratike për dëme gjatë protetsave kombëtare. Gjykata ka vlerësuar se Bashkia Tiranë ka shkelur ligjit dhe ka urdhëruar:

Shfuqizimin e akteve administrative te Agjencise se Mbrojtjes se Konsumatorit:

  • “Akt Konstatimi mbi kundervajtjet administrative” Nr. 0041738, date 16.02.2019;
  • “Procesverbal mbi kundervajtjet administrative” Nr. 007428, date 16.02.2019;
  • “Procesverbal shoqerues i percaktimit te demshperblimit mbi kundervajtjet administrative” Nr. 001201, date 16.02.2019; dhe

Shfuqizimin e Vendimit Nr. 17553, date 24.04.2019 te Kryetarit te Bashkise Tirane

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!