Home Aktualitet Banorët e “Astirit” 1 vit protestë, Braimllari: Qëndresë heroike!

Banorët e “Astirit” 1 vit protestë, Braimllari: Qëndresë heroike!

nga Albina Hoxhaj

Nga Endrit Braimllari

Banoret e Unazes se Re sot bejne nje vit nga protesta e tyre historike ne mbrojte te prones.
Presioni shteteror, arrestimet, shoqerimet, provokimet, gazi helmues, dhuna e bandes ne pushtet nuk arriti ti mposht sepse protesta e tyre buron nga shpirti, nga drejtesia dhe mundi me te cilen ne keto 30 vite kane ndertuar pronen e tyre.
Protesta e Banoreve te Unazes se Re frymezuese per kedo qe kerkon te vendosi drejtesi ne kete vend.

Lajme te ngjashme