Home Aktualitet Furnizimi me ujë, Përparim Spahiu: Veliaj i parapriu dhënies me PPP

Furnizimi me ujë, Përparim Spahiu: Veliaj i parapriu dhënies me PPP

nga Albina Hoxhaj

Nga Përparim Spahiu

Qartazi del që Erion Veliaj me rritjen e çmimit të ujit i ka paraprirë dhënies me konçension apo PPP furnizimin me ujë privatit.

Dy vite pas rritjes me 40% të çmimit të ujit në kryeqytet, me arsyetimin për më shumë investime, kemi një panoramë krejt tjetër.

Tirana vuan mungesën e ujit më shumë se përpara rritjes së çmimit.

Argumenti?

Edhe pse ne rritëm çmimin (bashkia) përsëri nuk jemi të aftë të zgjidhim problemin dhe vetëm privati mund ta bëjë…!!!!

Normal që dhe fituesi, siç ndodh rëndom, do të jetë përcaktuar..!!!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!