Home Aktualitet Gazetari Kaba ngre pyetjen për prokurorinë: A do arrestohet Carlo Bollino për moskallëzim krimi??!

Gazetari Kaba ngre pyetjen për prokurorinë: A do arrestohet Carlo Bollino për moskallëzim krimi??!

nga Editor

Nga Dritan Kaba

A DO ARRESTOHET BOLLINO PER MOSKALLXIM KRIMI?
Nje pyetje per prokurorine a do e arrestoje Karlo Bollinon per moskallxim krimi?
Se ku e ditka se kush e ka rrahur biznesmenin libanez dhe nuk e paska treguar, sot na e nxorri me titra autorin, po te tjeret duhet t’i njohe besoj!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!