Home Ekonomi Ish ministri Arben Malaj alarmon, mungojnë 520 milionë dollarë te pensionet

Ish ministri Arben Malaj alarmon, mungojnë 520 milionë dollarë te pensionet

nga Editor

Gropa e fondit është 810 milion dollarë. Skemat janë defiçitare, por thellimi i defiçitit është barrë e rëndë që duhet menaxhuar. Vetëm për pensionet skema është e mangut 520 milionë dollarë kur shqiptarët me taksat e tyre investojnë në ekonomi 560 milionë dollarë.

Aq sa taksapaguesit financojnë ekonominë në investime aq është dhe gropa. Skemat kudo në botë janë me defiçit, por rritja e defiçitit ja kalon barrën fëmijëve.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!