Home Aktualitet Komisioni i Votimit dhe Numërimit njofton zyrtarisht rezultatet për Kryesinë

Komisioni i Votimit dhe Numërimit njofton zyrtarisht rezultatet për Kryesinë

nga Editor

Komisioni i Votimit dhe Numërimit njofton se pas procesit tërësisht transparent të zgjedhjes së anëtarëve të rinj të Kryesisë së Partisë Demokratike, shpall 20 fituesit si më poshtë vijon:

Komisioni njofton se pasi mori dijeni për ndarjen nga jeta të Z. Bujar Nishani, nuk u vijua më tej me numërimin e votave të tij.

Për rrjedhojë, emri i Z. Nishani nuk u pasqyrua në rezultat.

Lajme te ngjashme