Home Aktualitet Qeveritarët qëndrojnë pas banditëve. Kreu i SPAK tha se nuk ka rrjedhje, nuk ka dekonspirim, vetëkuptohet që nuk ka hetim.

Qeveritarët qëndrojnë pas banditëve. Kreu i SPAK tha se nuk ka rrjedhje, nuk ka dekonspirim, vetëkuptohet që nuk ka hetim.

nga Editor

Ishte një bllof.

Mbështes çdo akt dhe përpjekje për ndëshkimin e krimit por dënoj me forcën më të madhe b ashkëpunimin me krimin të segmenteve dhe këtij shteti përfshi Edi Ramën.
 
Deklarata e djeshme e kreut të SPAK se Dumani nuk është i pen duar i drejtësisë. Këtë deklaratë e marr për të vërtetë, sepse ai nuk mund të gënjejë në këtë mënyrë.
 
Për t’u njoftuar bandat kishte një rrugë, t’ui thuhet atyre se Duman i po flet dhe ju jeni të gjithyë të arrestuar mbi bazën e dëshnmive të tyre.
 
Ky është një akt shumë i rëndë kriminal. Nuk ka kush ta hetojë sepse kur kreu i SPAK thotë, nuk ka rrjedhje, nuk ka dekonspirim vetëkuptohet që nuk ka hetim. Do të mbulojë atë që nuk ka hetim. Ai e di siç e dini edhe ju që qeveritarët qëndrojnë pas këtyre banditëve.
 

Lajme te ngjashme