Home Aktualitet Berisha i bashkon, Enri Venozi i kërkon ndjesë: “Vetëm burrat e mençur dinë ta pranojnë faljen”

Berisha i bashkon, Enri Venozi i kërkon ndjesë: “Vetëm burrat e mençur dinë ta pranojnë faljen”

nga Editor

Enri Vrenozi ishte një ndër të rinjtë korçarë që doli kundër lëvizjes së “Foltores” në javët e para të saj, ndonëse baba i tij , Ilir Vrenozi ishte në radhët e para të mbështetësve të Berishës. Debati politik u spostua brenda familjes ku djali ishte kundër babait politikisht.
Kur kanë kaluar disa muaj nga ky debat politik Brenda familjes gjërat tashmë janë sheshuar, Enri ka kuptuar se është nxituar dhe dje gjatë takimit të Brishës me demokatë të Korçës ai është takuar me Berishën bashkë me të atin, Ilirin duke i kërka ndjesë ërmes rrjeteve sociale Berishës.
“Njerëzit e zgjuar dinë të kërkojnë falje vetëm burrat e mençur dinë ta pranojnë atë”,shkruan Enri Venozi.

Lajme te ngjashme