Home Aktualitet Mbërrijnë letërporositë e dosjes “Toyota Yaris”

Mbërrijnë letërporositë e dosjes “Toyota Yaris”

nga Editor

Po zhvillohet në Gjykatën për Krime të Rënda seanca paraprake për dosjen “Toyota Yaris”, ndërsa gjykata është tërhequr për vendim.

Kanë mbërritur dy letër porosi nga Belgjika dhe Italia, ndërsa prokuroria dhe mbrojtja kanë kërkuar që dosja të rikthehet sërish për hetim në Prokuroria.

Trupi gjykues është tërhequr për vendim nëse do të kalojë çështjen për gjykim apo për hetim edhe një herë. Është një hetim edhe i Shqipërisë edhe i Belgjikës. Alfred dhe Elvis Vladi, dy vëllezërit që janë në kërkim për dosjen kanë dijeni për ngjarjen pasi kanë sjellë avokatë mbrojtës.

Lajme te ngjashme