Home Aktualitet Xhafka: Pra Basha banoka nëpër vila!!! Jo në një,por në disa!!!

Xhafka: Pra Basha banoka nëpër vila!!! Jo në një,por në disa!!!

nga Editor

Nga Agim Xhafka.

Dje shtypi i dhjerë shqiptar i dha një tapi vile Bashës. E fotografuar nga lart e poshtë,e ndriçuar dhe me gjelbërim pa fund. Sapo i ziu Lul tha se lajmi është fake,ai nuk banon te kjo shtëpi,fap gazetarët e dhjerë vilës së parë i nxorën dhe një të dytë,shtuan dhe një pishinë. Pra Basha banoka nëpër vila!!! Jo në një,por në disa!!!
I dashur Lulëzim,mos u lodh,mos përgënjeshtro më se ky shtyp i dhjerë që të dyfishoi shtëpinë ku rri me qira mund të të dyfishojë edhe fëmijët ose prindërit. Ashtu e kanë marë komandën,nuk zbythen. Me hijenat nuk ia del luani,jo më ti. Quaje veten me fat që këta të mjerë e të dhjerë nuk të kanë bërë me dashnore…

Lajme te ngjashme