Home Aktualitet Profesori i njohur prezanton vulën personale të heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Profesori i njohur prezanton vulën personale të heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu

nga Editor

Një pjesë e jetës dhe e veprës së heroit tonë Kombëtar mbetet ende e pazbuluar dhe enigmatike.

Profesori i njohur i historisë, Jahja Drançolli, nëpërmjet një fotoje ka prezantuar “Vulën personale” të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Drançolli si burim ka përdorur Arkivin Shtetëror të Dubrovnikut dhe Arkivin Shtetëror të Kosovës.

Lajme te ngjashme