Home Bota SMS porosi mes Xhelal Bajramit dhe Ali Ahmetit për “Monstrën”

SMS porosi mes Xhelal Bajramit dhe Ali Ahmetit për “Monstrën”

nga Albina Hoxhaj

Në seancën e sotme për rastin “Monstra”, vazhduan të lexohen SMS porosit lidhur me vra sjen e pesëfishtë që ka ndodhur më 12 prill të vitit 2012.
Një pjesë e porosive që u lexuan ishin në mes të kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti dhe ish zv/ ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Bajrami.

Në bisedë Bajrami thotë se vrasjen e kanë kryer profesionistë ngase nuk kanë lënë asnjë gjurmë përpos atyre të gomave të makinës. “Duket qartë se janë profesionistë. Mua më ngjanë sikur skena nga luf ta në ish Jugosllavi”, i ka thënë Bajrami, Ahmetit.

Lajme te ngjashme