Home Aktualitet Tirana pa drita nesër dhe pasnesër, zonat dhe oraret ku do këtë ndërprerje të energjisë elektrike

Tirana pa drita nesër dhe pasnesër, zonat dhe oraret ku do këtë ndërprerje të energjisë elektrike

nga Editor

Dy ditët në vijim, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të kryeqytetit.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se në datat, 29, 30 tetor do të stakohet energjia në disa zona për shkak të punimeve të planifikuara në kuadër të investimit për rikonstruksionin e kabinave

29 tetor

09:00-15:00/ Pjesërisht rrugët: “Mahmut Xhelili”, “Androkli Kostallari”.

09:30-13:00/ Fshati Mucaj dhe një pjesë e Kasharit.

30 tetor

09:00-15:00/ Pjesërisht rrugët: “Hysen Zhura”, “Mine Peza”, “Fortuzi”.

Lajme te ngjashme