Home Aktualitet Me baner me foton e vëllait, motra e eks tremistit grek Kacifas: Duam të zbardhet vrasja, jemi paqësorë

Me baner me foton e vëllait, motra e eks tremistit grek Kacifas: Duam të zbardhet vrasja, jemi paqësorë

nga Editor

Motra e ekstremistit grek Kostandinos Kacifas ka ten tuar që të depërtojë në ceremoninë për festën greke, ‘JO’-në që është zhvilluar mesditën e sotme në Bularat për të kërkuar drejtësi për vëllanë e saj.

Por në momentin e fundit është ndaluar nga policia së bashku me banerin që mbante në dorë me foton e vëllait. Gazetari i Report Tv në Gjirokastër Piro Nase raporton se motra e eks tremistit ka dashur që të përcjellë një mesazh te autoritetet greke dhe shqiptare.

Të pranishëm në ceremoni ishin edhe ambasadorja greke në Shqipëri dhe konsulli. Motra ka aku zuar dhe ka kërkuar nga autoritetet shqiptare zbardhjen e së vërtetës, pasi pretendon se nuk ka qenë me kallash por me një pu shkë të thjeshtë, që nuk ka qël luar askënd, por është qël luar. “Nuk jemi shovinistë, nuk kemi asgjë me askënd, jemi paqësorë duam vetëm të zbardhet vrasja” tha ajo ndër të tjera.

Lajme te ngjashme