Home Aktualitet Shpallet fituesi i tenderit per lotin e pare tek Unaza e Re

Shpallet fituesi i tenderit per lotin e pare tek Unaza e Re

nga Editor

Shpallet fituesi i tenderit për Lotin e parë të projektit tek Unaza e re.

Bashkimi i kompanive “Salillari” dhe “Bajrami N” janë fituesit e tenderit.

vijon

Lajme te ngjashme