Home Aktualitet Opozita e re e frikësuar, Gjuzi përplaset me Ruçin: Më keni kërcënuar me sms!

Opozita e re e frikësuar, Gjuzi përplaset me Ruçin: Më keni kërcënuar me sms!

nga Albina Hoxhaj

Kujtim Gjuzi është përplasur me kreun e Kuvendin Gramoz Ruçin.

Debati: 

Gjuzi: Në seancën e kaluar keni shkelur rregulloren për Kostaq Papën dhe Kujtim Gjuzin. keni shkelur nenin 48. Kam vërejtje për procesverbalin. Ke shkelur kodin e etikës. Çfarë kodi kam shkelur nga unë. Në orën 14:39 më ka ardhur sms kërcënuese për veshje, unë nuk kërcënohen nga askush.

Ruçi: Unë nuk të kërcënoj për cëshjen, të kërkoj të zbatosh etikën. Të kërkoj të mos ndalosh me autoshkollë te dera e parlamentit

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!