Home Aktualitet Belgjikë / S’dëboi familjen shqiptare, përballet me sulme politike kryebashkiaku Paul Magnette

Belgjikë / S’dëboi familjen shqiptare, përballet me sulme politike kryebashkiaku Paul Magnette

nga Albina Hoxhaj

Nga Artan Manushaqe

Ky eshte kryebashkiaku Paul Magnette i cili refuzoi urdhrin per te debuar nje familje shqiptare nga Bashkia Charleroi pasi shkolla e femijeve e komuniteti ku ai jetonte u ngrit dhe kerkoi qe ata te mos largoheshin per faktin se kishin 8 vite e ishin integruar shume mire!
E drejta dhe Ligji.
Sot Paul Magnett po ndeshet me disa sulme te politikaneve ne Belgjike per moslargimin e familjes shqiptare.
I ftoje te gjithe miqte e mi ne Belgjike, Shqiperi e kudo te reagojne me statuse ne faqet e internetit kudo ku eshte si lajm, si dhe ta perkrahim kete njeri te se drejtes!
Bejini Like faqes se me poshtme te Kryetarit te Bashkise Paul Magnette

https://www.facebook.com/paul.magnette/

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!