Home Aktualitet Zgjedhjet e qeverisë janë tritol dhe SPAK, por ne nuk bojkotojmë!

Zgjedhjet e qeverisë janë tritol dhe SPAK, por ne nuk bojkotojmë!

nga Editor

Ne “Opinion” Berisha dha mendimin e tij per zgjedhjet e 6 Marsit.

“Zgjedhjet e qeverisë janë tritol dhe SPAK. Padiskutim qe në do të futemi në këto zgjedhje. Ne nuk bojkotojmë. Deviza jonë nuk është bojkoti.”

Lajme te ngjashme