Home Aktualitet Vizat/ Ambasada gjermane në Tiranë nxjerr njoftimin e rëndësishëm

Vizat/ Ambasada gjermane në Tiranë nxjerr njoftimin e rëndësishëm

nga Editor

Ambasada gjermane në Tiranë ka bërë të ditur se, sektori i vizave do të jetë i mbyllur ditën e hënë.

Sipas njoftimit të ambasadës, në 24 janar nuk do të merren aplikime për vizë dhe nuk do të ketë shërbim telefonik.

Ambasada gjermane në Tiranë shton më tej në njoftimin e saj se të gjithë aplikuesit për vizë do të njoftohen nga vetë zyra e ambasadës sapo të jepen takime të reja.

Sektori i vizave qëndron i mbyllur të hënën më 24.01.22. Nuk do të merren aplikime për vizë dhe nuk do të ketë shërbim telefonik. Lutemi në mirëkuptimin Tuaj. Të gjithë aplikuesit do të njoftohen nga ana jonë sapo të jepen takime të reja.

Lajme te ngjashme