Home Aktualitet Foto/ Ja si është gjendja në godinën 9 në Qytetin Studenti

Foto/ Ja si është gjendja në godinën 9 në Qytetin Studenti

nga Albina Hoxhaj

Gjendja e godinave në Qytetin Studenti është ndryshe nga sa paraqitet nga pushteti i cili e inauguron rikonstruksionin e vazhdueshëm. Një prej tyre është godina numër 9, e cila pak kohë më parë u rikonstruktua. Shikoni gjendjen e saj dhe kushtet në të cilat jetojnë studentët. Studentët tregojnë se ata nuk kanë as komodina dhe megjithëse kanë bërë kërkesë për t’ua sjellë, ende nuk kanë marrë një përgjigje pozitive.

Lajme te ngjashme